foto

Daniel Minahan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 House Rules (TV film)
2004 Simply Halston
2001 Zabít nebo zemřít: Hráči - série sedmá

TV seriály

2017 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 54 (S05E02)
Chapter 53 (S05E01)
2016 Marco Polo (TV seriál)
Measure Against the Linchpin (S02E03)
Hunter and the Sable Weaver (S02E01)
2014 Marco Polo (TV seriál)
White Moon (S01E06)
Hashshashin (S01E05)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Posranej Bucky Dent (S01E11)
Hra o trůny (TV seriál)
Temná křídla, temná slova (S03E02)
Každý musí sloužit (S03E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Velké zvíře v Teheránu (S03E11)
2012 Newsroom (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Čas pro jakoukoli změnu (S05E01)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
Zvítězíš, nebo zemřeš (S01E07)
Zlatá koruna (S01E06)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Kletba (S04E08)
Já a ďábel (S04E05)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Čerstvá krev (S03E11)
Zlá krev (S03E01)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Úplatek (S01E04)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Šílenství (S02E11)
Nic než krev (S02E01)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Úterý je mrtvé (E06)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Začíná to jiskřit (S01E05)
2007 Velká láska (TV seriál)
Náprava škod (S02E01)
2006 Deadwood (TV seriál)
Dvouhlavá bestie (S03E05)
2005 Deadwood (TV seriál)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Síla přírody (S05E09)
Dej si broskev (S05E05)
2004 Deadwood (TV seriál)
Pan Wu (S01E10)
Když trpí děti (S01E08)
Láska je Láska (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Už můžu? (S04E04)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Všichni odcházejí (S03E10)

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 True Blood-Lines: A New Type (TV film)
2006 Hitchcocked! (TV film)
2003 Game Theory

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace