foto

Daniel Minahan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Deadwood (TV film)
2009 House Rules (TV film)
2004 Simply Halston
2001 Zabít nebo zemřít: Hráči - série sedmá

TV seriály

2020 Hollywood (TV seriál)
Hurá do Hollywoodu, 2. část (E02)
2018 American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
Neptej se, nic neříkej (S02E05)
Dům u jezera (S02E04)
2017 Domek z karet (TV seriál)
54. kapitola (S05E02)
53. kapitola (S05E01)
2016 Marco Polo (TV seriál)
Opatření proti páce (S02E03)
Sobolí tkadlec a lovec (S02E01)
2014 Marco Polo (TV seriál)
Bílý měsíc (S01E06)
Hašašín (S01E05)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Posranej Bucky Dent (S01E11)
Hra o trůny (TV seriál)
Temná křídla, temná slova (S03E02)
Každý musí sloužit (S03E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Velké zvíře v Teheránu (S03E11)
2012 Newsroom (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Čas pro jakoukoli změnu (S05E01)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
Zvítězíš, nebo zemřeš (S01E07)
Zlatá koruna (S01E06)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Kletba (S04E08)
Já a ďábel (S04E05)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Čerstvá krev (S03E11)
Zlá krev (S03E01)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Úplatek (S01E04)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Šílenství (S02E11)
Nic než krev (S02E01)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Úterý je mrtvé (E06)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Začíná to jiskřit (S01E05)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Nine (E10)
The Black Donnellys (TV seriál)
The Black Drop (E12)
Velká láska (TV seriál)
Náprava škod (S02E01)
Chirurgové (TV seriál)
Ať pravda zabolí (S04E03)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Řekni, kde ti chlapci jsou (S03E07)
Dnes přišel čas (S03E01)
Sedmnáct vteřin (S02E25)
Deadwood (TV seriál)
Dvouhlavá bestie (S03E05)
2005 První prezidentka (TV seriál)
First... Do No Harm (E05)
Deadwood (TV seriál)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
Láska je Láska (TV seriál)
Láska, lítost, loučení (S02E01)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Síla přírody (S05E09)
Dej si broskev (S05E05)
2004 Deadwood (TV seriál)
Pan Wu (S01E10)
Když trpí děti (S01E08)
Láska je Láska (TV seriál)
Lámání chleba (S01E05)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Už můžu? (S04E04)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Všichni odcházejí (S03E10)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 True Blood-Lines: A New Type (TV film)
2006 Hitchcocked! (TV film)
2003 Game Theory

Fanoušci tvůrce