foto

Jelena Kotunova

  • nar. Dzhambul, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Rokovoje SMS (TV film)
Zabytoje prestuplenije (TV film)
2017 Kak vernuť muža za tridtsať dněj (TV film)
Parižanka (TV film)
Sezon posadok (TV film)
Vetěr peremen (TV film)
2016 Intim ně predlagať (TV film)

TV seriály

2017 Šram (TV seriál)
2016 Bolše, čem vrač (TV seriál)
Džinn (TV seriál)
Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
Krasnyje braslety (TV seriál)
Pervokursnica (TV seriál)
Portret ljubimogo (TV seriál)
Čužije i blizkije (TV seriál)
Žemčužnaja svaďba (TV seriál)
2015 Juročka (TV seriál)
Kommunalka (TV seriál)
2014 Aljonka iz Počitanki (TV seriál)
Francuzskaja kulinarija (TV seriál)
2012 Bez svidětělej (TV seriál)

Dokumentární

2011 Anna German. Echo ljubvi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky