foto

Daniela Bakerová

  • nar. 13.8.1946 (72 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Přežít svůj život
2009 Beggar's Story
2005 Hostel
2003 Nevěrné hry
2001 Vzkříšení (TV film)
1991 Skládačka (TV film)
1984 Žofka z Janovic (TV film)
1980 Vrchní, prchni!
1979 Kam nikdo nesmí
1975 Pomerančový kluk
Tribun lidu (TV film)
1969 Kaktus, bomba, letadlo (TV film)

TV seriály

2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Hop nebo trop (TV seriál)
Na lyžích (S01E01)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
1986 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Kasař (E13)
1985 Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Malý muž a velká žena (E02)
1982 Dynastie Nováků (TV seriál)
1980 Arabela (TV seriál)

Dokumentární

2000 Příběhy slavných (TV seriál)
Občan Karel Kryl (S01E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace