foto

Leonardo Daniel

  • nar. 26.7.1954 (65 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Solteras
2013 Las Armas del Alba
2004 Maldita vecindad
2002 4 Cholas desmadrosas
1998 Fuera de la ley
1996 Lluvia de diamantes
1994 Muralla de tinieblas
1993 Fray Bartolomé de las Casas
Furia de barrio
Perseguido
1992 Ayudame compadre
Comando terrorista
1991 Burbujas de amor
Desvestidas y alborotadas
El extensionista
El ninja mexicano
Esa mujer me vuelve loco
Mujer de cabaret
Silencio de muerte
1988 Pero sigo siendo el rey
1977 El patrullero 777
1976 Supervivientes de los Andes

TV seriály

2018 Enemigo Íntimo (TV seriál)
Mi Familia Perfecta (TV seriál)
2013 Señor de los Cielos, El (TV seriál)
2012 Corazón Valiente (TV seriál)
2009 V náručí ďábla (TV seriál)
2008 Alma indomable (TV seriál)
2006 Dos caras de Ana, Las (TV seriál)
2004 Inocente de ti (TV seriál)
2003 Rebeca (TV seriál)
2002 Agua y aceite (TV seriál)
Plamen pochybnosti (TV seriál)
2001 Hříšná láska (TV seriál)
Lo que callamos las mujeres (TV seriál)
1999 Háblame de amor (TV seriál)
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
Secreto de Alejandra, El (TV seriál)
1996 Cañaveral de pasiones (TV seriál)
María la del Barrio (TV seriál)
1995 María José (TV seriál)
1992 De frente al sol (TV seriál)
1988 Encadenados (TV seriál)
1987 Como duele callar (TV seriál)
Rosa salvaje (TV seriál)
1986 Seducción (TV seriál)
1985 Juana Iris (TV seriál)
1984 Principessa (TV seriál)
Sí, mi amor (TV seriál)
1983 Chispita (TV seriál)
1981 Hogar que yo robé, El (TV seriál)
1980 Juventud (TV seriál)
1979 Ricos también lloran, Los (TV seriál)
1974 Mundo de juguete (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2004 Inocente de ti (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace