foto

Béla Barsi

  • nar. 1967
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Nino bárkája (TV film)
2017 1945
2010 Apacsok (TV film)
Děti zeleného draka
2005 A Pál utcai fiúk (TV film)
Csodálatos vadállatok (TV film)
2001 Moszkva tér
Opuštěný

TV seriály

2019 Tóth János (TV seriál)
Szent János (S02E51)
A szupertehetség (S02E48)
A tökéletlen randevú (S02E43)
další epizody (4)
2018 Tóth János (TV seriál)
Gondteher (S02E36)
Hazatérés (S02E33)
Gyász (S02E32)
další epizody (15)
2017 Tóth János (TV seriál)
Energiák (S01E42)
Az új iroda (S01E40)
A könyvelő (S01E36)
další epizody (14)
2016 Sladký život (TV seriál)
A képesség nem garancia az eredményességre (S02E05)
Az okos kockázatvállalás biztonságot nyújt (S02E03)
Összetett célok = tartós siker (S02E01)
2015 Ketten Párizs ellen (TV seriál)
Vigyázz, ha jön a Berta! (E03)
Ó, azok a párizsi nők! (E02)
A franciákat senki sem érti (E01)
Sladký život (TV seriál)
Hiába minden próbálkozás (S01E05)
Ropognak a húszasok (S01E03)
2012 Terapie (TV seriál)
Epizoda 35 (S01E35)
Epizoda 24 (S01E24)
Epizoda 20 (S01E20)
další epizody (6)
2002 Na végre, itt a nyár! (TV seriál)
Most kezdünk el nyaralni! (E12)
Csináljunk cirkuszt! (E11)
A bohócok elámulnak (E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2012 Maďarský knír

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky