foto

Shigeru Nishiyama

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Mirai, dívka z budoucnosti
2017 Gekidžóban Sword Art Online: Ordinal Scale
2015 Kluk ve světě příšer
Kokoro ga sakebitagatterunda.
Slečna Hokusai
2013 Gekidžóban Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai.
Sword Art Online: Extra Edition
2012 Vlčí děti
2011 Magic Tree House
2009 Letní válka
2006 O dívce, která proskočila časem
2005 Digimon X-Evolution
2003 Eiken Eikenbu yori ai wo komete
Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem
2001 Alien 9
1999 Šin Lyon densecu: Mó hitori no Flair
Šódžo kakumei Utena: Adolescence mokuširoku
1992 Giant Robo The Animation: Čikjú ga seiši suru hi

TV seriály

2017 Rozhovory s půlslečnami (TV seriál)
2016 Boku dake ga inai mači (TV seriál)
Takaramono (E12)
Mirai (E11)
Kanki (E10)
další epizody (12)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Šúmacu no Izetta (TV seriál)
2015 Jurikuma araši (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2013 Gaččaman Crowds (TV seriál)
Makai ōji: Devils and Realist (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love 2000% (TV seriál)
2012 Ano nacu de matteru (TV seriál)
Džoširaku (TV seriál)
Sakurasó no pet na kanodžo (TV seriál)
Sword Art Online (TV seriál)
Sekai no šuši (S01E25)
Kizuna (S01E23)
Grand Quest (S01E22)
další epizody (15)
2011 Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai. (TV seriál)
Freezing (TV seriál)
Jumekui Merry (TV seriál)
Mawaru Penguindrum (TV seriál)
Tamajura: Hitotose (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love 1000% (TV seriál)
Šakugan no Šana III: Final (TV seriál)
2010 Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
Uragiri wa boku no namae o šitteiru (TV seriál)
Ókiku furikabutte: Nacu no taikai hen (TV seriál)
Šinrjaku! Ika musume (TV seriál)
2009 Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
Bohové smrti (TV seriál)
Aikotoba wa Yūki! (E51)
Ichi ka Bachi ka?! Kami o Koeru Otokotachi? (E50)
Ashura Kakusei: Sekai no Ikitsuku Hate e? (E49)
další epizody (12)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Shura e no Yūwaku: Biggu na Otoko no Osaerarenai Iradachi? (E38)
Meitantei Daiichi no Jiken: Kiddo ga Abaku Shibusen no Himitsu? (E37)
Hanate, Shichi-nin no Kyōmei Rensa! Hakai to Sōzō no Ensōkai? (E36)
další epizody (35)
Kemeko Deluxe! (TV seriál)
Toaru madžucu no Index (TV seriál)
Toradora! (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 KimiKiss pure rouge (TV seriál)
Sky Girls (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
Šinkjoku sókai Polyphonica (TV seriál)
2006 Aria the Natural (TV seriál)
Asatte no hókó. (TV seriál)
Jomigaeru sora: Rescue Wings (TV seriál)
2005 Aria the Animation (TV seriál)
Gokudžó seitokai (TV seriál)
Med a čtyřlístek (TV seriál)
Zettai šónen (TV seriál)
2004 Hikari to mizu no Daphne (TV seriál)
Uta kata (TV seriál)
2003 Air Master (TV seriál)
Gunparade March: Arata naru kógunka (TV seriál)
Ikkitōsen (TV seriál)
Maburaho (TV seriál)
Mahō tsukai ni taisetsu na koto (TV seriál)
Šingecutan cukihime (TV seriál)
2002 Azumanga daió: The Animation (TV seriál)
2001 Šin Širajuki-hime densecu Pretear (TV seriál)
1999 Heppoko džikken Animation Excel Saga (TV seriál)
1998 Princess Nine: Kisaragi džošikó jakjú bu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace