foto

Lóránt Kézdi

  • nar. 19.4.1929
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 3.7.2005 (76 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1981 A farkas (TV film)
Agyrémek (TV film)
1978 A két Bolyai (TV film)
1975 Az áruló (TV film)
1974 Sosem lehet tudni (TV film)
1973 Az ördög cimborája (TV film)
1972 Gránátköves karék (TV film)
1968 A hamis Néró (TV film)
Az élő Antigoné (TV film)
1967 A gépírók (TV film)
Miért beszél annyit Mrs. Piper? (TV film)
Platonov szerelmei (TV film)
1966 Viharban (TV film)
Énekes madár (TV film)
1965 Csiribiri (TV film)
Iván Iljics halála (TV film)
1964 A szívroham (TV film)
1963 Epeios akció (TV film)
1962 Elektra (TV film)
1961 A szaxofon (TV film)
Nö a barakkban (TV film)
1959 Vihar a Sycamore utcában (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky