foto

András Langmár

  • nar. 3.2.1941 (78 let)
    Szeged, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1996 Pótvizsga (TV film)
1990 Játékosok (TV film)
1988 Egy lepecsételt lakás (TV film)
1986 Zojka szalonja (TV film)
1983 Reumavalcer (TV film)
1982 Glória (TV film)
Kedves hazug (TV film)
1981 Liftrapszódia (TV film)

TV seriály

1984 Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Hal fejbecsapva (E06)
Fánk forrón (E05)
Berántott sajt (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky