foto

Fanny Kemenes

  • nar. 25.3.1932 (87 let)
    Budapest, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2001 Hamvadó cigarettavég
Sacra Corona
1988 Kiáltás és kiáltás
1986 Rejtőzködő
1980 Dědičky
Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét...?
Setkání Bálinta Fabiána s bohem
Töredek az eletröl
1979 Zbav nás od zlého
1978 Maďaři
1977 A kard
1976 Pátá pečeť
1975 Auto
Legenda a nyúlpaprikásról
1973 Fotbal starých časů
1971 A hasonmás (TV film)
Drahá Šáriko
Vrah je v domě
1970 A szerető (TV film)
Arc
Holnap reggel (TV film)
Milujte Emílii
Pillangó (TV film)
Sokolníci
Talpig úriasszony (TV film)
Tizennégy vértanú (TV film)
1969 A fejedelem (TV film)
1968 Jagerské hvězdy
1967 Harlekýn
Jaguár
Krásné prázdniny
Othello Gyulaházán (TV film)
Postaláda (TV film)
1966 Búcsú a kikötőben (TV film)
Zoltán Kárpáthy
1965 Prsten s nymfou
Róka fogta csuka (TV film)

TV seriály

1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
A királyok királya (E13)
A csalétek (E12)
Vendég Pétervárról (E11)
další epizody (13)
1974 Szép maszkok (TV seriál)
Mia Mayo tévedése (E04)
Minden út hozzád vezet (E03)
A helyettes, avagy a méltatlanul elfeledett első magyar pokoljáró históriája (E02)
další epizody (4)
1971 Bors (TV seriál)
A papagáj akció (S02E05)
Az attasé (S02E04)
Borban a szabadság (S02E03)
další epizody (5)
1966 Én, Strasznov Ignác, a szélhámos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky