foto

Fanny Kemenes

  • nar. 25.3.1932 (88 let)
    Budapest, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2006 A Napba öltözött leány
2002 Sobri
2001 Hamvadó cigarettavég
Sacra Corona
1998 Atilla - Isten kardja
1997 A világ legkisebb alapítványa
1996 Honfoglalás
1995 Svědek podruhé
Vörös bestia (TV film)
1990 Napló apámnak, anyámnak
1989 Sbohem, Karkulko
Én és a kisöcsém (TV film)
1988 A sárga telefon (TV film)
Kiáltás és kiáltás
Nyitott ablak
1987 Chromoj derviš
Deník pro mé lásky
Férfi és nő (TV film)
Isten veletek, barátaim
Líbá, máma
1986 Elysium
Rejtőzködő
1985 A férj vadászik (TV film)
A vörös grófnő
Hal négyesben (TV film)
1984 Az áldozat visszatér (TV film)
Deník pro mé děti
Kölcsönlakás (TV film)
Manželství s volným dnem
Róka fogta csuka (TV film)
Spanyolul tudni kell (TV film)
1983 Délibábok országa
1982 Anna
1981 Fogadó az Örök Világossághoz
1980 Dědičky
Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét...?
Karlík není sám (TV film)
Setkání Bálinta Fabiána s bohem
Strašidlo Cantervillské (TV film)
Střed světa (TV film)
Töredék az életről
1979 A nagyenyedi két fűzfa (TV film)
Pevnost
Zbav nás od zlého
Zlosynové
1978 Dóra jelenti
K.O.
Maďaři
Osmdesát husarů
Černý pasažér
1977 A kard
Apám néhány boldog éve
Az elnökasszony (TV film)
Budapešťské povídky
Naponta két vonat (TV film)
1976 Fantómovy dukáty
Krasavci a blázni
Optimista tragédia (TV film)
Pátá pečeť
Uličníci na prázdninách
Vzpomínka z Herkulových lázní
1975 Asszony a viharban (TV film)
Auto
Legenda a nyúlpaprikásról
Ohnivá znamení smrti
Tři dny a tři noci
1974 A bolondok grófja (TV film)
III. Richárd (TV film)
Makra
1973 Akát barvy lila
Bolond és szörnyeteg (TV film)
Fotbal starých časů
Hasonmás (TV film)
Hranice lásky
Lányarcok tükörben
1972 Byla jednou jedna rodina
Mrtvý kraj
Putování s Jakubem
1971 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
A hasonmás (TV film)
Az édenen innen és túl (TV film)
Drahá Šáriko
Horizont
Reménykedők
Vrah je v domě
Čardášová princezna
1970 A szerető (TV film)
Arc
Holnap reggel (TV film)
Milujte Emílii
Pillangó (TV film)
Sokolníci
Talpig úriasszony (TV film)
Tizennégy vértanú (TV film)
1969 A fejedelem (TV film)
1968 Jagerské hvězdy
1967 Harlekýn
Jaguár
Krásné prázdniny
Othello Gyulaházán (TV film)
Postaláda (TV film)
1966 Búcsú a kikötőben (TV film)
Zoltán Kárpáthy
Én, Strasznov Ignác, a szélhámos (TV film)
1965 Prsten s nymfou
Róka fogta csuka (TV film)

TV seriály

1997 Helló Doki! (TV seriál)
Kerti ünnepség (E06)
Nehéz lecke (E05)
Vendég valahonnan (E04)
další epizody (6)
1991 Julianus barát (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1982 A tenger (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1975 Utazás a Holdba (TV seriál)
A nagy utazás (E03)
Utas a lövedékben (E02)
Egy fontos bejelentés (E01)
Vivat Beňovský (TV seriál)
A királyok királya (E13)
A csalétek (E12)
Vendég Pétervárról (E11)
další epizody (13)
1974 Itt járt Mátyás király... (TV seriál)
Szép maszkok (TV seriál)
Mia Mayo tévedése (E04)
Minden út hozzád vezet (E03)
A helyettes, avagy a méltatlanul elfeledett első magyar pokoljáró históriája (E02)
další epizody (4)
1971 Bors (TV seriál)
A papagáj akció (S02E05)
Az attasé (S02E04)
Borban a szabadság (S02E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky