foto

Andrej Zavoďuk

  • nar. 19.4.1964 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Krasnaja lenta (TV film)
2015 Pobeg iz Moskvabada
Ženščiny protiv mužčin
2012 S novym godom, mamy!
2010 Mamočki (TV film)

TV seriály

2019 Aňutiny glazki (TV seriál)
Staraja gvardija (TV seriál)
2018 Lancet (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
Ot něnavisti do ljubvi (TV seriál)
2017 Adaptacija (TV seriál)
Krugovorot (TV seriál)
Čužoje sčastě (TV seriál)
2016 Vasilisa (TV seriál)
2015 Cvetok paporotnika (TV seriál)
Drugaja žizň Margarity (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2014 Naděžda (TV seriál)
Vdovec (TV seriál)
Vsjo mogut koroli (TV seriál)
Čao, Federico! (TV seriál)
2013 Legalnyj doping (TV seriál)
Ottěpel (TV seriál)
Pjatyj etaž bez lifta (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 A u nas vo dvore... (TV seriál)
Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2011 Mamočki (TV seriál)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
Soldaty. Děmbělskij albom (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Uskolzajuščaja mišeň (E12)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Slivki obščestva (S02E08)
2006 Tělochranitěl (TV seriál)
Bližnij krug (S01E01)
2003 Taxistka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky