foto

Rick Maguire

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Rembrandt: Fathers & Sons (TV film)
1998 Edison: The Wizard of Light (TV film)
Galileo: On the Shoulders of Giants (TV film)
Leonardo: A Dream of Flight (TV film)
1997 Marie Curie: More Than Meets the Eye (TV film)
Newton: A Tale of Two Isaacs (TV film)
Nights Below Station Street
1996 Loterie (TV film)
Rossini's Ghost (TV film)
1995 Power of Attorney
1994 Outlaws: The Legend of O.B. Taggart
Poslední kolo
1993 Sex Academy

TV seriály

2010 Heuréka – město divů (TV seriál)
Den zakladatelů (S04E01)
2009 Heuréka – město divů (TV seriál)
Loučení (S03E18)
Ledové jádro (S03E17)
Vše zapomenuto (S03E16)
další epizody (10)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Věc Heuropulos (S03E08)
Dvě Slunce (S03E07)
Fáze, fáze, fázičky (S03E06)
další epizody (8)
Jericho (TV seriál)
Patriots and Tyrants (S02E07)
Sedition (S02E06)
Termination for Cause (S02E05)
další epizody (7)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Noc v Global Dynamics (S02E13)
Není všechno zlato co se třpytí (S02E12)
Objekt touhy (S02E11)
další epizody (13)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Jednou za život (S01E12)
Pravidla cvokárny (S01E11)
Nachový opar (S01E10)
další epizody (11)
Night Stalker (TV seriál)
What's the Frequency, Kolchak? (E10)
The Sea (E07)
2005 Night Stalker (TV seriál)
Malum (E05)
Burning Man (E04)
Three Moons Over Milford (TV seriál)
2003 Zóna soumraku (TV seriál)
Žhář (E43)
Tma (E42)
Návrat domů (E41)
další epizody (19)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
Poslední okruh (E23)
Gabeův příběh (E22)
Nalezený a ztracený (E21)
další epizody (22)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Čas od času (S07E15)
Dítě květin (S07E12)
Mysli jako dinosaurus (S07E08)
další epizody (4)
1996 My Life as a Dog (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky