foto

Dave Cameron

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Toke (TV film)
2019 Ablaze (TV film)
2018 Twenty One Points
2014 Damien (TV film)
2011 Bliss (TV film)
2009 Piece of My Heart (TV film)

TV seriály

2019 Straight Forward (TV seriál)
Det sidste kup (E08)
Til døden os skiller (E07)
Tæt på (E06)
další epizody (8)
The Gulf (TV seriál)
2017 Dear Murderer (TV seriál)
2015 Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (6)
2014 Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2011 Nothing Trivial (TV seriál)
2009 Go Girls (TV seriál)
2006 Báječná parta (TV seriál)
2005 Interrogation (TV seriál)
2003 Secret Agent Men (TV seriál)

Dokumentární

2019 Roman Empire (TV seriál)
Descent into Madness (S03E04)
In Search of an Heir (S03E03)
A New Hope (S03E02)
další epizody (4)
2018 Roman Empire (TV seriál)
The Ides of March (S02E05)
Queen of the Nile (S02E04)
Crossing the Rubicon (S02E03)
další epizody (5)
2015 The Monster of Mangatiti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky