foto

Tibor Tánczos

  • nar. 24.2.1923
    Szentgotthárd, Maďarsko
  • zem. 18.6.1979 (56 let)
    Veszprém, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Allegro barbaro
Kentauři
Maďarská rapsódie
Októberi vasárnap
1975 A tanévzáró
1973 A labda (TV film)
1969 A Hanákné ügy (TV film)

TV seriály

1978 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Iskolatársak voltak (S03E01)
1975 A feladat (TV seriál)
Episode 3 (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace