foto

Dennis Olivieri

  • nar. 29.8.1947
    Passaic, New Jersey, USA
  • zem. 27.9.2006 (59 let)
    Palmdale, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Forbidden Zone
1974 Fantom ráje
The Centerfold Girls
1973 Breezy
Naked Ape, The
1972 Outside In
1971 Incident in San Francisco (TV film)
1969 Whole World Is Watching, The (TV film)
1960 Toby Tyler

TV seriály

1976 Most Wanted (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1974 Shazam! (TV seriál)
1973 Love Story (TV seriál)
1972 Jigsaw (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 The New People (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Going My Way (TV seriál)
1959 The Betty Hutton Show (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 Magical World of Disney, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace