foto

Alec Ross

  • nar. 23.5.1922
    City of London, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.12.1971 (49 let)
    Hammersmith, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Das Verrätertor
1949 Diamond City

TV seriály

1975 Grady (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Oh Brother! (TV seriál)
The Borderers (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Escape of R.D.7 (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1952 The Broken Horseshoe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky