foto

Weston Gavin

  • nar. 15.11.1935 (83 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rogue One: Star Wars Story
2014 Rozzářit hvězdy
1989 Tailspin: Behind the Korean Airliner Tragedy (TV film)
1986 Strong Medicine (TV film)
1983 Kletba Růžového pantera
1982 Stopa Růžového pantera
1981 Golden Gate (TV film)
1980 Vždycky zvítězit
Záhadný vzorec
1979 Amíci
Licensed to Love and Kill
1978 Superman
Thank You Comrades (TV film)
1977 Ultimátum
1976 Alien Attack (TV film)
1972 A Fan's Notes
1963 1,000 Shapes of a Female
Square Root of Zero
1958 Young and Wild

TV seriály

1986 Lost Empires (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
1975 Second Verdict (TV seriál)
1973 The Tomorrow People (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
Madigan (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
1957 Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace