foto

Rudy Solari

  • nar. 21.12.1934
    Modesto, California, USA
  • zem. 23.4.1991 (56 let)
    Indio, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 The Boss' Son
1975 Návrat Joe Forrestera (TV film)
1963 Králové slunce
1961 Norimberský proces
1960 Who Was That Lady?

TV seriály

1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Return to Peyton Place (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Redigo (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1956 The Man Called X (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky