foto

Alena Pajtinková

  • nar. 7.8.1986 (33 let)
    Komárno, Slovensko, Československo

Biografie

Alena Pajtinková se narodila 7.8.1986 v Komárnu na Slovensku. Vystudovala hudebně-dramatický obor na konzervatoři v Bratislavě. Už při studiu si zahrála v několika představeních - střihla si například princeznu Turandot ve stejnojmenném hře nebo Kate ve hře Posledná šálka. Od roku 2007 je ve stálém angažmá Divadla Andreja Bagara v Nitře.

Alenu Pajtinkovou můžete znát také z televize, například ze seriálu Obchod so šťastím z roku 2008, dabingu (Michele Rodriguez v seriálu Nezvestní) nebo rozhlasu.

Od roku 2011 je zpěvačkou hardcore teatro punkové kapely Bijouterrier se kterou slaví úspěchy nejen na Slovensku, ale také v ČR. Ve volném čase ráda lyžuje nebo hraje plážový volejbal a miluje cestování.

Evka "willik256" Gusmanová

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bourák
2019 Ostrým nožem
2013 Sací reflex (studentský film)
2011 Filmoviedky: Nočný trezor (TV film)

TV seriály

2020 Horná Dolná (TV seriál)
Služobka (S11E01)
2019 Kuchyňa (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (14)
2018 Kuchyňa (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
další epizody (14)
Semafor (TV seriál)
Psy, plienky a jednorožce (E12)
Matka za matku (E11)
Úsmevnú sústrasť (E10)
další epizody (12)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2014 Dr. Ema (TV seriál)
Spriaznená duša (E06)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
2012 Doma na porádku (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Obchod so šťastím (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2017 Slovensko Advent 2017 (koncert)

Hudební videoklipy

2014 Váňa z Vorkuty (hudební videoklip)
2013 BijouTerrier - MotherFucker Blues (hudební videoklip)
BijouTerrier - Tarantínov film (hudební videoklip)
2012 BijouTerrier - Vláda (hudební videoklip)
Horkýže Slíže - Terárium (hudební videoklip)
2011 BijouTerrier - Prečo plačeš Vilém? (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2017 Kým kohút nezaspieva (divadelní záznam)
2016 Potkany (divadelní záznam)
2011 Mátohy (divadelní záznam)
2009 Statky zmätky (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)