foto

Samuel Spišák

  • nar. 23.9.1992 (27 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Narodil sa 23.9.1992. Ako 16- ročný si zahral vo filme Nedodržaný sľub, za ktorý získal na portugalskom filmovom festivale Festoria v meste Setúbal ocenenie pre najlepšieho herca. Hral aj v seriáloch Obchod so šťastím alebo Panelák. V roku 2011 sa predstavil vo filme Lóve.

Marcel "Marchelinko" Kušnír

Herecká filmografie

Filmy

2019 Šťastný nový rok
2015 YOLO (studentský film)
2014 Láska na vlásku
2013 Hořící keř (TV film)
2011 Love
2009 Nedodržený slib

TV seriály

2019 Kuchyňa (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (14)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Trpké vítězství (E07)
Svědek (E06)
Kuchyňa (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
další epizody (14)
2008 Obchod so šťastím (TV seriál)
Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2011 Nickyho rodina
2009 Film o filme: Nedodržaný sľub (TV film)

Hudební videoklipy

2014 Celeste Buckingham - Love in Your Soul (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2018 To nemá chybu (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 Festivalové minúty ARTFILM (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)