foto

Lenka Wimmerová

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Kozy léčí (TV film)
2011 Tchyně a uzený (TV film)
2009 Nespavost (TV film)
2006 Puritptýz (studentský film)
2003 Bespojení (studentský film)
2002 Ochranné očkování (studentský film)
2001 Lodičky (studentský film)
Snídaně (studentský film)

TV seriály

2020 Božena Němcová (TV seriál)
2013 Terapie (TV seriál)
Epizoda 33 (S02E33)
Epizoda 28 (S02E28)
Epizoda 23 (S02E23)
další epizody (11)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Smím prosit o lásku? (S01E09)
Fajn brigáda (S01E02)
Něžný vetřelec (S01E01)

Hudební videoklipy

2013 Václav Neckář - Bejvávalo (Dobrý časy) (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2017 Slyšení (divadelní záznam)
2014 S nadějí i bez ní (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Puritptýz (studentský film)
2003 Bespojení (studentský film)
2002 Ochranné očkování (studentský film)
2001 Lodičky (studentský film)
Snídaně (studentský film)

TV seriály

2012 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Dagmar Havlová (E04)
2011 Terapie (TV seriál)
Soukromé pasti (TV seriál)
Útěk (S02E03)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Smím prosit o lásku? (S01E09)
Fajn brigáda (S01E02)
Něžný vetřelec (S01E01)

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Rok jinak (TV seriál)