foto

Juan Carlos Remolina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Esto no es Berlín
2016 El elegido
2015 Las Aparicio
2014 Huérfanos
2013 Los Fabulosos 7
2012 Chalán (TV film)
La mala luz
2011 Dny milosti
2009 Caja negra
Crónicas chilangas
Euforia
2007 Prachy v trapu
2006 Báječný svět
Karneval v Sodomě
La comunión
Vida inmune, La
2004 Valentina
2003 Misterio del Trinidad, El
2002 Demasiado amor
Fidel (TV film)
Moctezuma's Revenge
2001 Mexická jízda

TV seriály

2019 Amík (TV seriál)
Sitiados: México (TV seriál)
Tijuana (TV seriál)
2018 Luis Miguel: La Serie (TV seriál)
Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2016 La Doña (TV seriál)
Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Doce Nombres (S03E10)
Marionetas Y Titiriteros (S03E09)
Un Fantasma Llamado Molina (S03E08)
další epizody (10)
2014 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Pán pánů (S02E10)
Soucit bestie (S02E08)
Střela do úst (S02E07)
další epizody (9)
2013 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Chlapcův pohled (S01E13)
Toho dne (S01E12)
Freud a přízraky (S01E11)
další epizody (6)
2001 Lo que callamos las mujeres (TV seriál)
1998 Amor de mi vida, El (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky