foto

Luis Romano

  • nar. 14.2.1981 (38 let)
    Guadalajara, Jalisco, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Aerosol
2012 Amante de lo ajeno
2011 Labios rojos
2010 Pusť to z hlavy
2009 Naco es chido
2007 Propiedad ajena

TV seriály

2018 Amar a muerte (TV seriál)
La bella y las bestias (TV seriál)
2017 Ingobernable (TV seriál)
2014 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Pomocník boží (S02E01)
2012 Paramedicos (TV seriál)
2010 Drenaje Profundo (TV seriál)
Minondo, Los (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
Oko Boží (S02E04)
2009 XY. La revista (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Vidas robadas (TV seriál)
2006 La fea más bella (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky