foto

Marco Zetina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mexican gangster
2012 Colosio: El asesinato

TV seriály

2017 Ingobernable (TV seriál)
2014 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Dortem do obličeje (S02E02)
Pomocník boží (S02E01)
2013 Señor de los Cielos, El (TV seriál)
Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Chlapcův pohled (S01E13)
Freud a přízraky (S01E11)
Boží rozmary (S01E08)
2012 Věznice Capadocia (TV seriál)
Stín tvých křídel (S03E10)
2011 Emperatriz (TV seriál)
2010 Aparicio, Las (TV seriál)
2003 Ladrón de corazones (TV seriál)
1996 La culpa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky