foto

Anabela Teixeira

  • nar. 18.5.1973 (46 let)
    Lisbon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La pequeña Suiza
2017 Leviano
2012 Dingo
Florbela
Grande Kilapy, O
2007 Outro Lado do Mundo, Do
1996 Casting de Virgens, Operários e Prostitutas
1995 Božská komedie
Leyenda de Balthasar el Castrado, La
1994 Fado majeur et mineur
Královna Margot
Manual de Evasão
1993 Conto de Natal (TV film)
Dům duchů
Silný čaj s citronem
Visita de Natal, A (TV film)
1992 Lazos de sangre

TV seriály

2019 Alguém Perdeu (TV seriál)
2018 Onde Está Elisa? (TV seriál)
2016 Rainha das Flores (TV seriál)
2013 Conta-me História (TV seriál)
2012 Perdidamente Florbela (TV seriál)
2011 Família Mata, A (TV seriál)
Maternidade (TV seriál)
Rosa Fogo (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
Vila Faia (TV seriál)
2006 Doce Fugitiva (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2002 A Jóia de África (TV seriál)
2000 Ajuste de Contas (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1998 Terra Mãe (TV seriál)
1996 A Vida Como Ela É (TV seriál)
Campeão, O (TV seriál)
Xica da Silva (TV seriál)
1995 Sandra, princezna rebelka (TV seriál)
1993 Deux justiciers dans la ville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky