foto

Winfried Glatzeder

  • nar. 26.4.1945 (74 let)
    Sopot (Zoppot), Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zvědové míru
2015 Poslední léto bohatých
2012 Mrtví a živí
2011 Le Havre
2008 Steinfliegen (studentský film)
Stolečku, prostři se! (TV film)
2007 Die Jäger des Ostsee-Schatzes (TV film)
Pochod milionů (TV film)
Polizeiruf 110 - Dunkler Sommer (TV film)
2006 Karl-May-Spiele: Winnetou III (TV film)
2005 Tantalus (studentský film)
2004 Die Boxerin (studentský film)
Freunde zum Essen (TV film)
2001 Pinky a pejsek za milion
1999 Eastie Boys
Polizeiruf 110 - Über den Dächern von Schwerin (TV film)
1998 Die kaukasische Nacht
Tatort - Berliner Weiße (TV film)
Tatort - Blick in den Abgrund (TV film)
Tatort - Der zweite Mann (TV film)
Tatort - Ein Hauch von Hollywood (TV film)
1997 Pension Schöller (TV film)
Tatort - Eiskalt (TV film)
Tatort - Geld oder Leben (TV film)
Tatort - Mordsgeschäfte (TV film)
Tatort - Schlüssel zum Mord (TV film)
1996 Tatort - Buntes Wasser (TV film)
Tatort - Der Phoenix-Deal (TV film)
Tatort - Krokodilwächter (TV film)
Tatort - Tod im Jaguar (TV film)
1995 Ärzte: Weiß wie Schnee - Rot wie Blut (TV film)
1994 Birkenhof & Lerchenau (TV film)
Nachlaß, Der (TV film)
Tatort - Jetzt und alles (TV film)
1993 Olli in der Unterwelt
Ur Ur Ur Grossvater (TV film)
1992 Gossenkind
Land hinter dem Regenbogen, Das
Männer vom K3 - Halali für einen Jagdfreund, Die (TV film)
1991 Tandem (TV film)
Tanz auf der Kippe
Tote Briefe (TV film)
Zwischen Pankow und Zehlendorf
1990 Piccolo popolo, Il (TV film)
Ron & Tanja (TV film)
Tote leben länger (TV film)
Wenn du mich fragst ... (TV film)
1989 Lockvögel (TV film)
Tam Tam oder Wohin die Reise geht (TV film)
1987 Schlüsselblumen (TV film)
1986 Rosa Luxemburg
Va Banque
Was zu beweisen war (TV film)
1985 Vorsichtige Berührung (TV film)
Zapomeňte na Mozarta
1984 Bali (TV film)
Gnadenlos (TV film)
Haus Excelsior (TV film)
Není čas umírat
Podoba čistě náhodná
1983 Der Kunstfehler (TV film)
1982 Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
1981 Asta, můj andílek
Kolonie
1980 Yvonne (TV film)
1979 Hochzeitsreise (TV film)
Menschenhasser, Der (TV film)
Vražda bez důkazů
1978 Kočičí princ
Zünd an, es kommt die Feuerwehr
1977 Auftrag für M & S (TV film)
Polizeiruf 110 - Vermißt wird Peter Schnok (TV film)
Trampen nach Norden
Útěk
1976 Nelken in Aspik
Netvor ze Samarkandu (TV film)
1975 Der goldene Elefant (TV film)
Případ beze svědků (TV film)
Requiem für Hans Grundig
Till Enšpígl
1974 Heiße Spuren (TV film)
1973 Legenda o Pavlovi a Pavle
Města a roky
Zweite Leben des F.W.G. Platow, Das
1972 Tekumseh
1971 Der Mann, der nach Oma kam
Du und ich und Klein-Paris
Nachtasyl (divadelní záznam)
Čas čápů
1970 Doktor Sommer
Hart am Wind
Junge Frau von 1914 (TV film)
1969 Chytrost nejsou žádné čáry
Jungfer, Sie gefällt mir
Na cestě k Leninovi
1968 Zlato v Black Hills
1967 Geschichten jener Nacht
Lord am Alexanderplatz, Ein

TV seriály

2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Překupníci (S02E21)
1997 Geheimnis des Sagala, Das (TV seriál)
1996 Mensch, Pia! (TV seriál)
1995 Kanzlei Bürger (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Geheim - oder was?! (TV seriál)
Happy Holiday (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Sterne des Südens (TV seriál)
1991 Karfunkel (TV seriál)
Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
Edgar, Hüter der Moral (TV seriál)
1989 Rivalen der Rennbahn (TV seriál)
Spreepiraten (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Spielergeschichten (TV seriál)
1987 Hals über Kopf (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Alles aus Liebe (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Sedm afér doni Juanity (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Unbekannte Bürger (TV seriál)

Dokumentární

2016 Früher war alles besser! Oder? (TV film)
Großes Kino made in DDR (TV film)
2013 Wie die DDR wirklich war (TV seriál)
2009 Ost-Legenden (TV seriál)
2008 Die 30 besten Berlin-Filme (TV film)
1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)
1994 Nackte Osten, Der (TV film) - a.z.
1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2008 Markus Lanz (TV pořad)
2007 Krömer - Die internationale Show (TV pořad)
2004 Ich bin ein Star, holt mich hier raus! (TV pořad)
Zibb (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1998 Langer Samstag (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1994 Alfredissimo! - Kochen mit Bio (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1987 Nachtcafé (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)
1976 Kölner Treff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace