foto

John Junkin

  • nar. 29.1.1930
    Ealing, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.3.2006 (76 let)
    Aylesbury, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Hooligans
2001 Dívka z Ria
1990 Chicago Joe a holka ze šantánu
1988 Hrst plná prachu
1979 Licensed to Love and Kill
That Summer
1978 Mosazný terč
Rosie Dixon - Night Nurse
1977 Wombling Free
1976 Confessions of a Driving Instructor
1970 Marty Amok (TV film)
Simon Simon
1969 Journey to the Unknown (TV film)
1967 Jak jsem vyhrál válku
Prkno
1966 Kaleidoscope
Nesprávná truhla
The Sandwich Man
1964 Horko jako v červnu
Perný den
The Pumpkin Eater
1963 Heavens Above!
Sparrows Can't Sing
The World Ten Times Over
1962 Primitives, The
The Brain
1960 Doctor in Love

TV seriály

2001 McCready and Daughter (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Hříchy (TV seriál)
The Thing About Vince (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 The Last Salute (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1994 Law and Disorder (TV seriál)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
The Les Dennis Laughter Show (TV seriál)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
1981 Smuggler (TV seriál)
Sorry! (TV seriál)
The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Jen když se směju (TV seriál)
Penmarric (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 Howerd Confessions, The (TV seriál)
1975 Five Red Herrings (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Looking for Clancy (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Both Ends Meet (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Madigan (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
Sykes and a Big Big Show (TV seriál)
1970 On the House (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Queenie's Castle (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
Čáryfuk (TV seriál)
Létající koště (S01E11)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 According to Dora (TV seriál)
Broaden Your Mind (TV seriál)
Company of Five, The (TV seriál)
Journey to the Unknown (TV seriál)
Thingumybob (TV seriál)
1967 Blanding's Castle (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
Sam and Janet (TV seriál)
The Further Adventures of Lucky Jim (TV seriál)
1966 Beggar My Neighbour (TV seriál)
George and the Dragon (TV seriál)
Watch the Birdies (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Till Death Us Do Part (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
R3 (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Countdown (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1978 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1971 Marty Abroad (TV pořad)
Marty Feldman Comedy Machine, The (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1969 Jokers Wild (TV pořad)
1968 Marty (TV pořad)
The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
Spotlight (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky