foto

Paul McGrath

  • nar. 11.4.1904
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 13.4.1978 (74 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Pendulum
This Town Will Never Be the Same (TV film)
1964 Day Like Today, A (TV film)
1962 Rada a souhlas
1961 Million Dollar Incident, The (TV film)
1958 Kiss Me, Kate (TV film)
1957 Tvář v davu
1954 Lady in the Dark (TV film)
1943 No Time for Love
1941 Dead Men Tell
Marry the Boss's Daughter
We Go Fast
1940 Parole Fixer
This Thing Called Love
Wildcat Bus

TV seriály

1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1964 Mr. Broadway (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
The Doctors (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 Theatre '62 (TV seriál)
1960 The Witness (TV seriál)
1959 Sunday Showcase (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1955 Playwrights '56 (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 First Love (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
Justice (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky