foto

Devery Freeman

  • nar. 13.2.1913
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 7.10.2005 (92 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1981 Večerka - kniha
1949 A Kiss in the Dark - povídka

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

1964 Harris Against the World (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1960 Pete and Gladys (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
1958 The Ann Sothern Show (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 The Thin Man (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky