foto

Herbert Berghof

  • nar. 13.9.1909
    Vienna, Rakousko-Uhersko
  • zem. 5.11.1990 (81 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Kojak: The Belarus File (TV film)
Terč
1980 Those Lips, Those Eyes
Times Square
1979 Hlasy
1976 Dark Victory (TV film)
Genius
1974 Harry a Tonto
1963 Affair of the Skin, An
Kleopatra
1958 Fräulein
1952 5 Fingers
Assignment: Paris
Diplomatic Courier
Red Planet Mars

TV seriály

1974 CBS Daytime 90 (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
The Mask (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Out There (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Trap, The (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace