foto

Göran Edström

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2014 Sune i fjällen
2013 Fjällbackamorden: Havet ger, havet tar (TV film)
Fjällbackamorden: Strandridaren (TV film)
Sune på bilsemester
2012 Hamilton: Pokud jde o vaši dceru
Kokpit
Mörkt vatten
2008 Krasoplavci
Král ping-pongu
2006 Varannan vecka
2005 Stockholm Boogie
2001 Om inte
1998 Stormen (TV film)

TV seriály

2018 Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 6 (S01E06)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fästman (S02E09)
Sjukskriven (S02E08)
další epizody (10)
2013 Den fördömde (TV seriál)
Fjärde fallet (S02E02)
Tredje fallet (S02E01)
2000 Barnen på Luna (TV seriál)
1999 Eva & Adam (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)

Dokumentární

2004 Repetitioner

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace