foto

Steve Landesberg

  • nar. 23.11.1936
    New York City, New York, USA
  • zem. 20.12.2010 (74 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kopačky
2007 Divočáci
2004 A Lousy 10 Grand
Gas
1999 Puppet
1998 Souler Opposite, The
1996 For Goodness Sake II
1995 Bláznivá vychovatelka
1994 Farmáři (TV film)
1993 Little Miss Millions
1992 Berušky
1991 Doubles
1989 Final Notice (TV film)
1987 Leader of the Band
1984 Nejlepší obrana
1978 How to Survive the 70s and Maybe Even Bump Into Happiness (TV film)
1975 Black Bart (TV film)
1971 You've Got to Walk It Like You Talk It or You'll Lose That Beat

TV seriály

2008 Uklízeč (TV seriál)
2007 Head Case (TV seriál)
Just Jordan (TV seriál)
2000 Harvey Birdman, Attorney at Law (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Conrad Bloom (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1996 Pearl (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
The Monkey Show: Part 2 (S07E09)
The Monkey Show: Part 1 (S07E08)
Mother Load (S07E06)
1987 Mr. President (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
1980 Big City Comedy (TV seriál)
1977 Fish (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Když je všechno jinak (TV seriál)
On the Rocks (TV seriál)
1974 Paul Sand in Friends and Lovers (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)

Dokumentární

2004 Living in TV Land (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 17th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
63. Emmy Awards (TV pořad)
2007 The Florence Henderson Show (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1987 The Wil Shriner Show (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1978 Battle of the Network Stars IV (TV pořad)
John Davidson Christmas Show, The (TV pořad)
1977 All-Star Family Feud Special (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1973 Jack Paar Tonite (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1968 Dean Martin Presents the Golddiggers (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky