foto

Lenora May

  • nar. 24.3.1955 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 30 Nights
2015 Holiday Breakup
2013 The Thanksgiving House (TV film)
2011 Knifepoint
2009 Báječný svět shopaholiků
2005 Neuvěřitelný život Ethana Greena
Silver Bells (TV film)
1998 Souler Opposite, The
1991 Sins of the Mother (TV film)
1987 Different Affair, A (TV film)
Dům II
Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)
V sebeobraně (TV film)
1984 Anatomy of an Illness (TV film)
1983 Dcera svého otce (TV film)
Living Proof: The Hank Williams Jr. Story (TV film)
1982 Fantasies
Missing Children: A Mother's Story (TV film)
1981 Splendor in the Grass (TV film)
The Best Little Girl in the World (TV film)
1980 Off the Minnesota Strip (TV film)
1979 Promises in the Dark
When a Stranger Calls
1978 Stubby Pringle's Christmas (TV film)

TV seriály

2015 Jen špetka magie (TV seriál)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
1996 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Flirtování s katastrofou (S06E26)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
1989 Island Son (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
1984 Rodinná pouta (TV seriál)
Ready or Not (S02E16)
1982 Newhart (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1980 Breaking Away (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky