foto

Cristián Carvajal

  • nar. 24.2.1977 (42 let)
    Las Condes, Santiago, Chile

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rodinný život
Summit
2016 Madre
2013 Gloria
2012 Psí maso
2010 Circuito de Román, El

TV seriály

2019 Invisible Heroes (TV seriál)
Nootti (E06)
Salakuljetusoperaatio (E05)
Tarkastus (E04)
další epizody (6)
2017 Perdona Nuestros Pecados (TV seriál)
2011 Uprchlíci (TV seriál)
2007 Héroes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky