foto

Marija Kononova

  • nar. 9.7.1987 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Krik tišiny (TV film)
2017 Vetěr peremen (TV film)
2013 Osobyj slučaj
2012 Něvesta mojego ženicha (TV film)

TV seriály

2020 Basket of Happiness (TV seriál)
2019 Ženskaja versija. Čisto sovetskoje ubijstvo (TV seriál)
2018 Dinozavr (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Novyj muž (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Saša+Daša+Glaša (TV seriál)
2014 Praktika (TV seriál)
2013 Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)
2012 Šerif (TV seriál)
Něvesta (S02E03)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Bilet v odin koněc (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky