foto

Sofie Marie Kristensen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Harpiks
2018 Pustina
2017 At elske Pia
Cavern
Hurikán
2016 Flickan, mamman och demonerna

TV seriály

2020 Cold Hawaii (TV seriál)
Julefeber (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Noia (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
2019 Fred til lands (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
Doggystyle (TV seriál)
Friheden (S02E07)
Poolparty (S02E06)
Forelsket (S02E01)
2018 Doggystyle (TV seriál)
Sommerland (S01E08)
Tunen (S01E06)
Hjemme (S01E02)
Theo & Den Magiske Talisman (TV seriál)

Dokumentární

2015 Øde ø

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky