foto

Klaramaria Skala

  • nar. 30.1.1921
    Wien, Wien, Rakousko
  • zem. 27.6.2006 (85 let)
    Füssen, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Kaffeeklatsch
1984 Heiße Tage im Juli (TV film)
1983 Jarní symfonie
Letzte Runde, Die
1972 Willi wird das Kind schon schaukeln
1969 Van Gogh (TV film)
1967 Heißes Pflaster Köln
1966 Herr Puntila und sein Knecht Matti (TV film)
Kriminalmuseum - Der Koffer (TV film)
1964 Bürger Schippel (TV film)
1963 Das Ende vom Anfang (TV film)
Don Juan kommt zurück (TV film)
1957 Gericht bei Nacht (TV film)
1956 Das gnadenbringende Strafgericht (TV film)
1952 Kariéra v Paříži
1949 Ein Herz schlägt für dich
1948 Proces
Zyankali
1947 Seine einzige Liebe
1943 Späte Liebe
1942 Vídeňská krev

TV seriály

1985 Der Leihopa (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1977 Drei sind einer zuviel (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Unter einem Dach (TV seriál)
1971 Les aventures du capitaine Luckner (TV seriál)
1970 Recht oder Unrecht (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace