foto

Mária Dolanská

  • nar. 5.5.1951 (68 let)
    Prešov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Svědomí Denisy Klánové (TV film)
1975 Konfrontace

TV seriály

2020 Poldové a nemluvně (TV seriál)
Svatopluk Ocásek (E06)
2019 Krejzovi (TV seriál)
Ztracená hrdinka (S02E16)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Exekuce (S01E13)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Rozvod (E03)
Oběti (TV seriál)
Svědek (E03)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
In dubio pro reo (E02)

Dokumentární

1998 Kázání rybám (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky