foto

Nikita Ťunin

  • nar. 10.7.1974 (45 let)
    Sochi, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lunatiki
2014 Raskop
2008 Dolní Kaledonie
1998 Strana gluchich
1994 Nězabudki
1993 Nasťa
1989 Gu-Ga
1987 Cholodnyj mart

TV seriály

2008 Smerť špionam. Krym (TV seriál)
2007 Smerť špionam! (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2002 Next 2 (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Oborotěň (S02E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky