foto

Emrys James

  • nar. 1.9.1928
    Machynlleth, Wales, Velká Británie
  • zem. 5.2.1989 (60 let)
    Evesham, Worcestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Sei delitti per padre Brown
1987 Sherlock Holmes: Znamení čtyř (TV film)
1983 Dombey & Son
Eureka
1982 Giro City
1981 Antony & Cleopatra (TV film)
Drakobijce
Peter and Paul (TV film)
1980 Divoch Gauguin (TV film)
Hamlet, princ dánský (TV film)
1958 The Castiglioni Brothers (TV film)
1945 The Corn Is Green

TV seriály

1987 Diary of Anne Frank, The (TV seriál)
1985 Anna of the Five Towns (TV seriál)
Bulman (TV seriál)
Drummonds (TV seriál)
Home to Roost (TV seriál)
Time for Murder (TV seriál)
1984 Mitch (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
History of Mr. Polly, The (TV seriál)
1979 Screenplay (TV seriál)
Testament of Youth (TV seriál)
1977 Kilvert's Diary (TV seriál)
The Velvet Glove (TV seriál)
1976 Open All Hours (TV seriál)
1975 Days of Hope (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Wessex Tales (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Jury Room (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
1964 It's Dark Outside (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citadel, The (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
Nick of the River (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky