foto

Piri Szathmári

  • nar. 1931
    Budapest, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1982 Glória (TV film)
1980 A stiglic (TV film)
1979 Forró mezők (TV film)
Gombó kinn van (TV film)
Party (TV film)
1978 Fent a Spitzbergáknál (TV film)
Muslincák a liftben (TV film)
1977 Malí a velcí hoši (TV film)
Öszi versenyek (TV film)
1976 Holtvágány (TV film)
1974 A 78-as autóbusz útvonala (TV film)
Átmenő forgalom (TV film)
1973 Francia tanya (TV film)
Velünk kezdődik minden (TV film)
1971 A tetovált nő (TV film)
A visszaeső bűnös (TV film)
Tyúkfürösztés (TV film)
1970 Sose fagyunk meg (TV film)
Üvegkalitka (TV film)
1969 Halálnak halála (TV film)
Komédia a tetön (TV film)
1968 Cseppben a tenger (TV film)
Elméletileg kifogástalan házasság (TV film)
Súlyfürdő (TV film)
1967 A ravaszdi leányzó és az IBUSZ vendégek (TV film)
Körözés egy csütörtök körül (TV film)
Miért beszél annyit Mrs. Piper? (TV film)
Platonov szerelmei (TV film)
Reggeli a marsallnál (TV film)
1966 Barbárok
Kakuk Marci nagy szerencséje (TV film)
Napfogyatkozás (TV film)
Tüvétevök (TV film)
Vidám vasárnap (TV film)
Viharban (TV film)
1965 Az asszony beleszól (TV film)
Csiribiri (TV film)
Kocsonya Mihály házassága (TV film)
Kristóf, a magánzó (TV film)
Pirostövű nád (TV film)
1964 A szívroham (TV film)
Dáma-hetes-ász... (TV film)
Lajos király válik (TV film)
1963 Az attasé lánya (TV film)
Epeios akció (TV film)
Kreutzer-szonáta (TV film)
Rendszáma ismeretlen (TV film)
1962 Elektra (TV film)
1961 A szaxofon (TV film)

TV seriály

1962 Mi újság a Futrinka utcában? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky