foto

Alexandra Barreto

  • nar. 16.10.1975 (44 let)
    Staten Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Lady Killers
2015 CSI: Immortality (TV film)
2010 VideoDome Rent-O-Rama
2009 The Outside
Šéfe, jsem v tom!
2008 Quitters (TV film)
2007 Zuby nehty
2005 Blood Makes Noise
2004 Ghost Game
2003 Neodolatelně sexy
2000 Kid

TV seriály

2019 Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Tohil (S02E07)
Xaman-Ek (S02E02)
2018 The Romanoffs (TV seriál)
Bright and High Circle (E05)
Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Cuervo/Tz'ikb'uul (S01E10)
Uch/Opossum (S01E05)
2017 Chirurgové (TV seriál)
Občanská válka (S13E15)
2016 Pure Genius (TV seriál)
Fire and Ice (E05)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Boj se stíny (S06E18)
2014 Famílie (TV seriál)
Cold Feet (S05E20)
The Offer (S05E18)
The Enchanting Mr. Knight (S05E16)
další epizody (4)
2013 The Fosters (TV seriál)
Famílie (TV seriál)
Let's Be Mad Together (S05E05)
Californication (TV seriál)
Nesmiřitelní (S06E01)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
The Moonshine War (S02E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Muž vejde do baru... (S08E14)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Bulletville (S01E13)
Fathers and Sons (S01E12)
Castle na zabití (TV seriál)
Poslední láhev (S03E10)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Venice Kings (S01E08)
Dr. House (TV seriál)
Statečné srdce (S06E05)
Beze stopy (TV seriál)
Kostlivec ve skříni (S07E16)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Přítelníci (S02E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Umění napodobuje život (S09E03)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Sex, láska a tajemství (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
V pasti (S02E11)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Dům (S02E10)
2002 American Family (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Acts of Mercy (S01E15)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Too Late

Režijní filmografie

Filmy

2019 Lady Hater

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Lady Hater

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky