foto

Enrique Jardiel Poncela

  • nar. 15.10.1901
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • zem. 12.2.1952 (50 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Los habitantes de la casa deshabitada - divadelní hra
1971 Blanca por fuera y Rosa por dentro - divadelní hra
Siete vidas del gato, Las - divadelní hra
1969 Adulterio decente, Un - divadelní hra
Os Cinco Avisos de Satanás - divadelní hra
1961 Fantasmas en la casa - divadelní hra
1957 Marido de ida y vuelta, Un - divadelní hra
1956 Ladrones somos gente honrada, Los - divadelní hra
1947 Usted tiene ojos de mujer fatal - divadelní hra
1946 Es peligroso asomarse al exterior - divadelní hra
Habitantes de la casa deshabitada, Los - divadelní hra
1943 Eloísa está debajo de un almendro - divadelní hra
1942 Ladrones somos gente honrada, Los - divadelní hra
1941 Las cinco advertencias de Satanás - divadelní hra
1940 Mauricio o Una víctima del vicio
1939 Margarita, Armando y su padre - scénář, divadelní hra
Usted tiene ojos de mujer fatal - scénář, divadelní hra
1935 Angelina o el honor de un brigadier - scénář, divadelní hra
Asegure a su mujer
1933 Melodía prohibida
1927 Es mi hombre

TV seriály

1997 Pasen y vean (TV seriál) - divadelní hra
1983 La comedia (TV seriál) - divadelní hra
1980 Tarde de teatro (TV seriál) - divadelní hra
1970 El teatro (TV seriál) - divadelní hra
1966 Teatro breve (TV seriál) - divadelní hra
Teatro de siempre (TV seriál) - divadelní hra
1965 Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra
1964 Teatro de humor (TV seriál) - divadelní hra
1962 Primera fila (TV seriál) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1971 Espérame en Siberia, vida mía - kniha
1962 Usted tiene ojos de mujer fatal - kniha
1951 ¡¡¡Mátenme porque me muero!!! - kniha
1939 Usted tiene ojos de mujer fatal - kniha

TV seriály

1969 La risa española (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky