foto

Jörgen Düberg

  • nar. 9.7.1956 (64 let)
    Limhamn, Malmö, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Zkurvených 14

TV seriály

2018 Systrar (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2009 Livvagterne (TV seriál)
2002 Den 5:e kvinnan (TV seriál)
1998 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Moneyman (S01E07)
1986 Sammansvärjningen (TV seriál)
1985 Lösa förbindelser (TV seriál)
1972 Stora skälvan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky