foto

Serhij Lysenko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 EKS
2008 Ottepel

TV seriály

2009 Lovuška (TV seriál)

Dokumentární

2019 Braty po zbroi
2013 Amosov: Storichya

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Ottepel

Dokumentární

2013 Amosov: Storichya

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2019 Braty po zbroi
2013 Amosov: Storichya

Producentská filmografie

Dokumentární

2019 Braty po zbroi

Střihačská filmografie

Dokumentární

2019 Braty po zbroi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky