foto

Irina Sidorova

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bobry (TV film)
2016 Posle těbja
2013 Tam, gdě jesť sčastě dlja meňa (TV film)
2008 Morfij

TV seriály

2017 Svidětělstvo o rožděnii (TV seriál)
Uroki sčasťja (TV seriál)
2016 Čužaja doč (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
2015 Drugaja žizň Margarity (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Perekrjostki suďby (TV seriál)
Točki opory (TV seriál)
2014 Meteorit (TV seriál)
Palač (TV seriál)
2013 Pod pricelom (TV seriál)
2012 Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Ochraňajemyje lica (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
2010 Zemskij doktor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky