foto

Jan Vokurka

  • nar. 26.5.1968 (52 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Discopříběh 2
1987 Discopříběh
1984 Malý Démosthenés
Všichni mají talent
1983 Levé křídlo
1982 Bhudžangásána znamená Kobra (TV film)
Nejhlavnější hodinky na světě (TV film)
Škola hrou (TV film)
1981 Hraj, jak kvetou stromy (TV film)
Jak Kačenka hledala tátu (TV film)
Neuvěřitelný příběh (TV film)
1980 Nebojte se na Česnečce (TV film)
1979 Lásky mezi kapkami deště
1977 Tetinka (TV film)
1976 Birlibán (TV film)

TV seriály

1985 Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
Návrat (E03)
1984 Bambinot (TV seriál)
1980 Arabela (TV seriál)

Dokumentární

2012 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Vokurky (S08E10)

Host

TV pořady

1977 Malý televizní kabaret (TV pořad)