foto

Barry B. Leirer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1999 Milenci na horách
Vražedný manévr (TV film)
1997 Final Decision
1995 Zlatá klec (TV film)
1992 Dokonalý džentlmen
1991 Knight Rider 2000 (TV film)
1989 Kriminál
1988 Al filo del hacha
Remo Williams (TV film)

TV seriály

2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Případ vyřešen (S05E23)
Kořist (S05E20)
Ekologové (S05E17)
další epizody (4)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Zakázané ovoce (S05E11)
Jmenuji se Mac Taylor (S05E08)
Cena života (S05E05)
další epizody (7)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Něco o hrdinech... (S04E10)
Změněný trest (S04E07)
Čas vypršel (S04E04)
další epizody (7)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Falešný vrah (S03E11)
Důsledky (S03E08)
Oedipus Hex (S03E05)
další epizody (8)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
V pasti (S02E11)
Dobré karty, špatné karty (S02E08)
Tanec s rybami (S02E05)
další epizody (8)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Důstojník v modrém (S01E09)
Někdo zvoní (S01E06)
Sni americký sen (S01E03)
další epizody (4)
2001 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Cat Fight (S06E21)
Quack Fever (S06E18)
Slam Dunk (S06E15)
další epizody (4)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
The Messenger (S06E09)
Double Trouble (S06E06)
Lap Dance (S06E03)
další epizody (7)
1999 Lot, The (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Rip Off (S05E11)
Get Bananas (S05E08)
High Society (S05E05)
další epizody (8)
1998 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Mystery Dance (S04E11)
Warplay (S04E08)
Apocalypse Nash (S04E05)
další epizody (9)
1997 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Bombshell (S03E10)
Revelations (S03E08)
Shake, Rattle & Roll (S03E03)
další epizody (8)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
25 Hours of Christmas (S02E12)
Hit Parade (S02E10)
The Brothers McMillan (S02E06)
další epizody (8)
1995 Watcher, The (TV seriál)
1993 Nedotknutelní (TV seriál)
1992 Raven (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1987 Private Eye (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
One Way Ticket (S02E14)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Tale of the Goat (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky