foto

Leandra Kudrjašova

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Šag v bezdnu (TV film)
2017 Opasnyj kruiz (TV film)

TV seriály

2019 Koň izabellovoj masti (TV seriál)
Selfi na pamjať (TV seriál)
2018 Dom s čjornymi kotami (TV seriál)
2017 Arena dlja ubijstva (TV seriál)
2016 Perčatka Avrory (TV seriál)
Uljbka Lisa (TV seriál)
2001 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Saldo-buldo. Časť 2 (S04E13)
Saldo-buldo. Časť 1 (S04E12)
2000 OBŽ (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Šag v bezdnu (TV film)
2018 Zapasnoj igrok
2017 Opasnyj kruiz (TV film)

TV seriály

2019 Koň izabellovoj masti (TV seriál)
Selfi na pamjať (TV seriál)
2018 Dom s čjornymi kotami (TV seriál)
2017 Arena dlja ubijstva (TV seriál)
2016 Perčatka Avrory (TV seriál)
Uljbka Lisa (TV seriál)
2015 Poslednij chod korolevy (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky