foto

Paul Darrow

  • nar. 2.5.1941
    Chessington, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 3.6.2019 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Dnes neumírej
2000 Rough Magik (TV film)
1980 Drakeova výprava (TV film)
1970 Mister Jerico (TV film)

TV seriály

2012 Toast of London (TV seriál)
2011 Pointless Celebrities (TV seriál)
2005 Twisted Tales (TV seriál)
2001 Ghostwatch Live (TV seriál)
2000 The Strangerers (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1991 Fiddlers Three (TV seriál)
Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
Haggard (TV seriál)
Making News (TV seriál)
1985 Maelstrom (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1980 Adventure Game, The (TV seriál)
Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 Penmarric (TV seriál)
Turning Year Tales (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
Yes, Honestly (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
Prometheus: The Life of Balzac (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Murder Must Advertise (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
1968 Frontier (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2007 Deset nejlepších (TV seriál)
2001 SF:UK (TV seriál)
1964 Newcomers, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1978 Star Games (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace