foto

Rodolfo Arias

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Al fondo
2008 Señal de vida
2001 Atlético San Pancho
2000 Su alteza serenísima
1998 Embrujo, Un
1996 Anzuelo, El
1995 Cilantro y perejil
Crimen perfecto
1993 Vida conyugal, La
1992 Jako voda na čokoládu
1991 Jen s tvým partnerem

TV seriály

2018 Luis Miguel: La Serie (TV seriál)
2017 Guerra de Idolos (TV seriál)
2014 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Pán pánů (S02E10)
Kompenzace (S02E05)
2008 Vidas robadas (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
Smrtelný hřích (S01E07)
2007 Cambio de vida (TV seriál)
Se busca un hombre (TV seriál)
2006 Amores cruzados (TV seriál)
2005 Už nikdy víc (TV seriál)
2003 Alma herida, El (TV seriál)
Ladrón de corazones (TV seriál)
2002 País de las mujeres, El (TV seriál)
2001 Lo que callamos las mujeres (TV seriál)
2000 Proč mě nikdo nemá rád (TV seriál)
1999 El candidato (TV seriál)
1998 Perla (TV seriál)
1997 Al norte del corazón (TV seriál)
1996 Marisol (TV seriál)
1995 Retrato de familia (TV seriál)
1994 Prisionera de amor (TV seriál)
1993 Secretas intenciones, Las (TV seriál)
1992 Abuelo y yo, El (TV seriál)
1989 Teresa (TV seriál)
1986 Hora Marcada (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky